Friday, 18 October 2013

Quick update!

Assalamualaikum...

Rasa lamanye x menulis di sini...bnyak benda nk cite tp masa mencemburui kite...cewah...mama-r alhamdulillah sehat2 je, cuma hujung2 tahun agak busy dgn keje sejak 4 bln draf unit baru...klw x busy bukan namanye keje la ye dak...ank2 pon alhamdulillah baik2 saje, bln depan dh nk cuti skolah yg paling happy ank dara sy yg sorang tu lah...mcm2 demand nk pegi sana sini cuti skolah nanti, tp mama dia kata final exam kena score A for all subject...hehee...saja cabar dia sebab last year dia bleh buat. Tahun depan still skull kt joyous utk 3 thn berturut2..my little hero pulak esok genap 3 thn 3 bln, dh x pkai pampers...memlm nk tdo je sy pakaikn..bercakap agak x lancar lg sebab dia pelat, kadang2 bleh gelak kuar air mata dgr pelat dia, marah lak tu klw kite x faham ape yg dia cuba sampaikan, xpe lah zariel besor nanti lancar lah bercakap ye...tak mcm kakak ruhil umur setahun mulut dh mcm bertih jagung...hikhikk..umur 2 thn boleh baca doa mkn yg sangat mama kagum...xpe lah setiap ank x sama so sy xnk beza2 kan mereka, yg penting doa mama sentiasa mengiringi hidup kalian...

Dah bleh buat geng shopping n mkn2... :)


Budak pelat..."giliiii laaa" Gili pon gili lah wahai anak...

Entry sy harus hado pic...hehee...last but not least...

Pic raya haji.. :) mak tgh giler wat
collection "jopian" kata hubby...jopian pon jopian lah sayang...

Ok itu je lah entry buat tatapan yg merindui blog mama-r, hahaaa x bleh blah ayat...nanti bebila free kite tulis kt sini lg..cuma kekadang tu jadi malas ye la kan skrg insta ade, tweeter n fb lg cepat update tu yg malas nk update kt sini, tp kt sini agak private skit utk bercerita n meluahkn perasaan sebab x ramai yg tahu blog mama-r disini memg x diwar2 kn...senang i nk bebel kt sini...hihiii...
Oraitt...till then..bye..







2 comments:

  1. hye kakk!
    dah sampai dah kat blog jiran kite ni.
    heee
    akak sihat?
    :)

    sape kate orang tak taw blog mama-R ni.
    iols check keyword masuk kat blog iols jumpa keyword rozlin rizalman taw.
    haaa.
    ade orang gugel name kat lin jumpe kat blog saye.
    huhuhu
    acane citenye tu?
    :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah. ..sehat adikku ked..ye ke sgt2 x sangka iols okeh...ade la tu yg admire kt iols tuh hihii perasan lak iolss..tergeliat lidah nk nyebut budak2 zaman skrg punye words tau..hahaa...btw bila nk turun lumut? Tgh free skarg kan...meh la jln2 lumut dik... :)

      Delete